53.43151 N

-het eiland-

5.76592 W

A M E L A N D

Ameland is een prachtig Waddeneiland. Verwen je zintuigen met zuivere zeelucht en geniet van alle ontspanning die het eiland te bieden heeft. Ameland heeft een diversiteit aan natuur, biedt rust en ruimte en staat bekend om zijn goudgele stranden, duinen en prachtig uitzicht over de Waddenzee. Elk seizoen kleurt het eiland op zijn eigen wijze. Bezoek de vier verschillende dorpjes die ieder haar eigen karakter, knusse winkeltjes en restaurantjes heeft. Door deel te nemen aan de Robbentocht, excursies of door te fietsen en wandelen ontdekt u het hele eiland. Welkom op Ameland!

Onze luxe chalet "Wadfinder" en stacaravan "Seafinder" en stacaravan/chalet "Northfinder" liggen op 100 meter van het strand, midden in de duinen op Camping Duinoord te Nes. Het park is autovrij. De dorpskern ligt op 1 kilometer afstand. Hier treft u vele winkeltjes, 2 supermarkten, restaurantjes en café/terrassen aan. De veerhaven ligt op 2 km afstand.
Faciliteiten op Camping Duinoord zijn Receptie, Mini Markt, Horeca, Fietsenverhuur, Sanitair, Wasserette, in Juli/Augustus Recreatie & Animatie.

DUINEN,STRAND & ZEE

NATUUR, RUST & RUIMTE

ontdek het eiland

foto galerij

video galerij

Drone foto-veerboot-1.png
Drone foto-veerboot.png

adres

Lokatie Camping Duinoord

Jan van Eijckweg 2

9163 PB Nes Ameland

contact

Zie pagina accomodaties

www.i-ameland.com

Unknown Track - Unknown Artist
00:00 / 00:00
  • Facebook Reflection

© 2020 by Finder I Ameland.com